View All Projects
The Old School

The Old School

Location Waterloo
Client MSMR Architects

MSMR Architects refurbished the ground floor of The Old School, in Waterloo to provide new and enlarged office space for the practice.

Works included the complete reorganisation of building services and the creation of new ancillary accommodation including meeting rooms, kitchen, showers and cloakrooms. The whole of the main office space has been fitted with a raised access floor, creating a generous reception area and flexible accommodation for up to 48 work spaces.

The entrance courtyard has also been re-furbished and delineated to provide a clear sequence of entry, with a secure, mirrored cycle shed for our staff and visitors.

Photographs: JZA Photography

The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School
The Old School